Neden İşletme?

Programın Özellikleri

Gerekli Vasıflar

İşletme eğitimi almak isteyen öğrencilerin sözel yeteneğinin yanısıra sayısal düşünme yeteneğinin olması gerekmektedir. Bu nedenle sosyal bilimler, Türkçe ve matematiğe yatkın öğrenciler İşletme Bölümünü tercih edebilirler.

Çalışma Alanları

İşletme Bölümü, iş alanı en geniş olan bölümdür. Gerek kamu gerekse özel sektörde hemen hemen her alanda İşletme mezunları için iş imkânları vardır: • Kendi işlerini kurarak girişimci olarak iş hayatına katılabilirler.

Ders Programı

Ders İçerikleri

BİRİNCİ YIL I. Yarıyıl İŞL 1101 İşletme I İşletmeciliğin genel esasları ve temel kavramlar. İşletme hukuki yapıları. İşletme çevresi. İşletmenin amaçları. İşletmenin fonksiyonları. İşletme kuruluşu.

Burslar ve Kontenjanlar

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi'nde verilen tüm burslar karşılıksız olup, herhangi bir şarta (derslerden başarısızlık, öğrenim süresinin uzaması, sağlık sebebi, devamsızlık v.b.) bağlı olmaksızın öğrenim süresince (mezun oluncaya kadar) devam eder.

İletişim

NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ - İŞLETME BÖLÜMÜ - İLETİŞİM BİLGİLERİ   Adres: Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Yerleşkesi Erkilet Dere Mah. Kocasinan/KAYSERİ Tel: 0 (352) 324 00 00/03 Fax: 0 (352) 324 00 04 e-posta: isl@nny.edu.

Akademik Kadro

Doç. Dr. Onur GÖZBAŞI [ogozbasi@nny.edu.tr] Bölüm Başkan V. Prof. Dr. Ali KAYA [akaya@nny.edu.tr] Öğretim Üyesi Prof.Dr. Aslan EREN [aeren@nny.edu.tr] Öğretim Üyesi Prof. Dr. Emine KILAVUZ [ekilavuz@nny.edu.

Laboratuvarlar

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde üç adet bilgisayar laboratuvarı bulunmaktadır.

Akademik Yetkililer

RektörProf. Dr. Kerim GÜNEY[rektorluk@nny.edu.tr]       Yrd. Doç. Dr. Şaban Suat ÖZSARIYILDIZ[ssozsariyildiz@nny.edu.tr]       Satın AlmaM. Mete ERALEMDAR[meralemdar@nny.edu.

Öğrenci Staj Hareketliliği

Bu hareketlilik türü, Leonardo da Vinci II döneminde A tipi projeler kapsamında “Yüksek Öğrenim Görenlere Yönelik Yerleştirme Projeleri” olarak gerçekleştirilmiştir.

Öğrenci Öğrenim Hareketliliği

Socrates II Döneminde "Öğrenci Değişimi" faaliyeti olarak isimlendirilen bu faaliyet, 2007-2013 yılları arasında sürecek Hayatboyu Öğrenme Programı kapsamında "Öğrenci Öğrenim Hareketliliği" faaliyeti olarak devam edecektir.

Uluslararası Ofis

NNY Üniversitesi Uluslararası Ofisi kendi öğrencilerine ve aynı zamanda yurtdışından üniversitemizde eğitimine devam etmek isteyen öğrencilere bilgi sağlamak ve destek vermek amacıyla kurulmuştur.

Sınav Takvimi

Sınav Arşivi

2012-2013 Güz Yarıyılı 1. Sınıf Ara Sınav Programı  2012-2013 Güz Yarıyılı 2. Sınıf Ara Sınav Programı  2012-2013 Yılı Bahar Yarıyılı 1. Sınıf Ara Sınav Programı   2012-2013 Bahar Yarıyılı 2.

Bölüm Etkinlikleri

Ders Planı

NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ DERS PLANI 1. SINIF 1. YARIYIL 2.

Yukarı